Vineri 27 Ianuarie

Infractor dat în urmărire de autoritățile germane, prins de polițiștii clujeni. A fost pus în spatele gratiilorPolițiștii clujeni au depistat, zilele trecute, un bărbat dat în urmărire internațională pentru comiterea mai multor furturi.

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii clujeni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania, pe numele unui român, pentru comiterea mai multor furturi”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din comuna Fizeşu-Gherlii, ar fi comis mai multe furturi din oraşul Bumberg, Germania (furturi din magazine, furt de bicicletă).

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 26 octombrie a.c. magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În continuare, urmează a fi demarate proceduri în vederea predării către autoritățile din din Germania.

Comentarii Facebook