INDIFERENȚĂ? Bebelușul unor părinți nevăzători din Cluj, neglijat la maternitate și lăsat să se zgârie pe față - FOTO

 

Un caz care scoate la lumină indiferența din sistemul sanitar Românesc a fost dezvăluit de o mămică din Cluj. Este vorba despre Maternitatea Dominic Stanca, din Cluj-Napoca, unde bebelușul unei nevăzătoare a fost găsit zgâriat pe față. 

 

Am fost la Stanca s-o vizitez pe mamica nevazatoare si am fost tare dezamagita: baietelul avea numai zgarieturi pe fata. Chiar nimeni nu i-a putut spune sa-i puna manusi?”, se întreabă N.A., o mămică îngrijorată, care a dezvăluit cazul. 

 

Referitor la Claudia, proaspata mamica nevazatoare din Floresti, care a nascut la Stanca: statul oare nu e obligat sa ii dea un insotitor in perioada imediat nasterii? Mi se pare crunt sa lasi sot+ sotie, nevazatori amandoi, singuri in perioada asta. Au tot ce le trebuie, am fost sapt trecuta la ei, dar cine o ajuta cu copilul?”, se mai întreabă o altă mămică.

 

Claudia a fost vizitată în spital, iar pe fața bebelușului se văd urme adânci ale zgârieturilor. 

 

Incredibil! Saracul bebelusi! Apoi daca intr-o poza neclara arata asa nu vreau sa ma gandesc cum e de fapt. Personal de rahat, acru si nepasator! Ce suflet sa ai ca sa lasi bebele sa se zgarie asa tare stiind ca biata mama nu vede??? Asa e la noi in Romanica! Probabil ca sunt si mamici multumite de sistem, poate au cotizat sau poate au fost simpatizate de asistente insa sa lasi bebele sa ajunga asa mi se pare neglijenta crasa! Trebuiau clar sa ii spuna sa ii cumpere manusi! Piff..ce m-am turat! Tot sistemul de la noi e vai mama lui! Si ne miram ca ne pleaca medicii! Of!”, a mai adăugat o mămică.

 

O fotografie ne-a fost trimisă de o mămică la rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook