Vineri 12 August

INCONȘTIENȚĂ la Cluj! Un bărbat plimba un copil pe roata de rezervă a mașinii, iar când a căzut și s-a lovit, l-a abandonatPolițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Conform IPJ Cluj, la data de 10 iulie a.c., în jurul orei 21:00, conducătorul unui autovehicul de teren transporta neregulamentar, în exteriorul autovehicului, în zona roţii de rezervă, un minor, în vârstă de 13 ani, din Jichişu de Jos.La efectuarea unui viraj la dreapta, spre DC 175, minorul s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă.

În urma incidentului, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, minorul fiind transportat la spital de către o altă persoană.

Poliţiştii l-au identificat pe cel care a condus autovehiculul la acel moment, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 29 de ani, din Dej. Acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Comentarii Facebook