Incident tragic la Dej! Doi copii au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au electrocutat pe un tren VIDEO



Doi minori, de 13 și 15 ani, din Dej au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au electrocutat în timp ce se jucat pe vagoanele unui tren de marfă din Stația CFR Dej.

Trenul era stationat la intrarea in gara, cand cei doi minori au escaladat vagoanele pline cu sare. Nu au apucat sa ajunga pana in varful garniturii si din cauza tensiunii mari, s-a format un arc electric care i-a trantit la pamant ca si secerati, informeaă dejeanul.ro.

Băiatul de 13 ani a fost aruncat pe terasamentul căii ferate, iar celălalt a căzut între vagoane, pe mecanismul de prindere al acestora.

La un moment dat, trenul a fost pus în mișcare, fără ca cineva să știe de minorul prins între vagoane. Băiatul care a căzut de pe tren a reușit să îi spună impiegatului de prietenul său, iar conductorul a decis să oprească trenul în stația din Cășeiu.

La gara din Dej ș-a deplasat de urgență o ambulanță SMUR, iar la Cășeiu a fost trimisă o ambulanță cu asistent.

Minorul de 13 ani a fost preluat si transportat la spitalul din Dej, suferind arsuri la nivelul fetei si al mainilor. In stare mult mai grava se afla prietenul sau in varsta de 15 ani, care a suferit arsuri pe o mare parte din corp si traumatisme in urma impactului cu garnitura de tren.

Ambii copii au foist transferați la Cluj-Napoca, însă pentru cel de 15 ar ar putea fi solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Spitalul de Arși din București.

Comentarii Facebook