Incident tragic în cimitirul din Mănăștur. O cruce a căzut peste o femeie, victima nu a supraviețuit


Incident tragic în cimitirul din cartierul Mănăștur! O cruce a căzut peste o femeie, pompierii nu au reușit să salveze victima. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca desfășoară în aceste momente o intervenție în cimitirul din Cartierul Mănăștur, unde o cruce a căzut peste o persoană. 

Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, este vorba despre o femeie de 47 de ani”, transmite ISU Cluj.

Ce spun polițiștii clujeni despre tragicul incident din Cimitirul Mănăștur

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, despre faptul că în cimitirul din cartierul Mănăștur, ar fi căzut o cruce din beton peste o femeie.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

Din păcate, în urma evenimentului femeia a fost declarată decedată de către echipajul medical”, potrivit IPJ Cluj.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.

poza.jpeg

Acest incident nu este unul izolat și vorbește despre indolența celor care administrează acest cimitir. Aceștia ar fi trebuit să verifice periodic cât de sigure sunt aceste cruci, iar acum femeia ar fi fost în viață.

În 2011, o fetita de 4 ani a fost ranită în cimitirul Manastur, dupa ce o cruce a cazut peste ea. Fetita a trecut pe langa o cruce, atingad-o usor, iar aceasta s-a prabusit peste ea, lovind-o in zona pieptului. Un echipaj SMURD, chemat de oamenii aflati la acea ora in cimitir pentru Luminatie, a intervenit la fata locului si i-a acordat primul ajutor. Fetita a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului de Copii.

O cruce din cimitirul Manastur a cazut peste o fetita de patru ani. Micuta este in stare grava VIDEO IMAGINI SOCANTE

În 2018, un băiat de 8 ani a fost strivit de o cruce de piatră căzută în cimitirul din Zorilor. ”Am fost cu baiatelul meu de 8 ani im cimitir, să ducem o florare fratiorului lui, care ar fi avut 10 ani. Cand sa iesim dintre morminte, o cruce de piatra a cazut peste el si l-a strivit. Abia am ridicat piatra, cu mama, ca sa poata iesi de sub ea. Am fugit cu el la UPU. Suntem internati sub supraveghere. Are fractura de bazin. Cineva trebuie sa raspunda pentru ca băiatul meu era sa moara acolo”, ne-a relatat clujeanca. 

Cluj-Napoca: Copil strivit de o cruce în cimitirul din Zorilor - FOTO

Comentarii Facebook