Duminica 28 Aprilie

Bărbatul din Florești, care a plecat să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors acasă, a fost găsit în Năvodari, la 5 zile de la dispariție


Un bărbat din comuna Florești căutat de familie și de poliție, după ce a plecat într-o zi de acasă cu bicicleta să se plimbe și nu a mai revenit, a fost găsit în localitatea Năvodari, la 5 zile de la dispariție. Din primele date, se pare că floreșteanul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

„În urma activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, bărbatul de 38 de ani, plecat voluntar, la data de 10 septembrie a.c., din comuna Florești, a fost depistat în localitatea Năvodari, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj, Mureș, Alba și Constanța, precum și polițiști din cadrul secțiilor regionale de poliție transproturi Cluj și Brașov”, transmite IPJ Cluj.

Din primele verificări a reieșit că pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comentarii Facebook