Miercuri 24 Aprilie

Incident într-un autobuz, în centrul Clujului. O femeie a ajuns la spital


Un incident, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, miercuri, în jurul orei 11.15, într-un mijloc de transport în comun.

O femeie, de 79 de ani, a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a căzut în autobuzul în care se deplasa, în urma unei frâne a șoferului. Femeia nu s-ar fi asigurat de nimic, dezechilibrându-se în momentul frânării.

O femeie de 79 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autobuzul, iar în momentul unei frânări aceasta s-a dezechilibrat, suferind răni ușoare.”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Femeia a fost transportată la UPU pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit unui martor al evenimentului, incidentul a avut loc în momentul în care ”un autobuz care venea din Zorilor a oprit in statia de langa FINANTE CLUJ, a inchis usile, au venit 2 doamne -soferul a deschis usa din mijloc si una din doamne in varsta de 65-70 de ani nu s-a tinut bine de bara. Șoferul a franat brusc si dna a cazut pe spate si a dat cu coloana, ceafa,capul de un scaun si bordura de la scaun”.

Acesta susține că un conducător auto ar fi frânat brusc, în fața autobuzului, motiv pentru care șoferul mijlocului de transport în comun ar fi fost nevoit să pună și el frână.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Comentarii Facebook