Incident într-un autobuz din Cluj-Napoca. Mai multe persoane au fost rănite


Un incident a avut loc autobuzul de pe linia 35 din Cluj-Napoca. Șoferul autobuzului a frânat brusc pentru a evita un taximetrist, iar pasagerii au căzut unul peste altul.

A franat dintr-o data, nu am vazut nimic in fata. Nu cred ca a evitat nimic. Soferii de autobus merg cu viteza pe panta in jos si pun frane bruste. Ne transporta ca pe sacii de cartofi. Vai de saracele batranici care pot sa isi rupa oasele cazand. Ma gandesc serios sa le cer daune pentru sperietura trasa, poate asa vor conduce mai prudent.” a declarat Maria Fluture, o studenta din campusul Observator, informează newscluj.wordpress.com.

Potrivit primelor informații din anchetă, în urma vizionării camerelor de supraveghere, în fața autobuzului nu se afla niciun taximetrist, șoferul fiind vinovat de neatenție.

Momentan nu se știe numărul persoanelor rănite.

Daca Politia constata ca soferul Regiei Autonome de Transport in Comun Cluj Napoca este vinovat, eu nu il menajez sub nicio forma. Sa fie tras la raspundere ca orice alt sofer. Nu stim deocamdata cati pasageri erau in autobus sau cati au suferit rani sau alte contuzii. Stim ca doar o doamna a solicitat ambulanta” a declarat Liviu Neag, directorul R.A.T.U.C. Cluj.

Comentarii Facebook