Incident dramatic în Dej! Tavanul unei bănci s-a prăbușit peste mai multe persoane - VIDEO


Incident tragic în Dej! Tavanul unei bănci s-a prăbușit peste mai multe persoane. 

„Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare. 

Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD”, transmite ISU Cluj.

Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. 

UPDATE

Misiunea de căutare-salvare s-a încheiat. În urma evenimentului au rezultat trei victime, care din fericire sunt conștiente și cooperante.

La spital vor fi transportați un bărbat și o femeie. Cealaltă persoană refuză transportul la spital. 

„La data de 27 noiembrie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați, printr-un apel SNUAU 112, despre faptul că pe strada Mărășești, la sediul unei instituții s-ar fi prăbușit podeaua.

În urma incidentului, au fost prinse sub dărâmături trei persoane, respectiv o femeie și un bărbat, precum și un angajat al instituției.

Persoanele în cauză au fost consultate de echipajele medicale sosite la fața locului, iar femeia și bărbatul au fost transportați la o unitate spitalicească. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. În continuare, în paralel, vor fi derulate expertize de către autoritățile competente”, precizează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook