Bărbat încătușat la Profi, în Piața Mărăști - VIDEO și FOTO


Un bărbat a fost încătușat în Piața Mărăști, în fața magazinului Profi. 

Știri de Cluj a scris zilele trecute despre problemele pe care le-a avut o femeie cu un bărbat dubios, în Piața Mărăști. Este posibil ca poliția să se fi pus pe treabă, după prezentarea cazului. 

Un martor ne-a relatat că bărbatul din imagini a fost scos din magazinul Profi, după ce angajatele au sunat la 112. Cel încătușat a făcut scandal și apoi a fost dus la secție.

Am trecut prin Piața Mărăști, în jurul orei 17.00, prin spate de la Delissima, pe strada îngustă care duce în spate la blocuri. Acolo, un bărbat de înălțimea 1,60 - 1,65, dubios, a părut că se bagă în seamă cu mine. Am ignorat, aveam caști noise cancelling și nu am auzit ce a spus.

Cum m-am îndepărtat, am auzit că a ridicat tonul (altfel n-aveam cum să aud prin casti dacă nu vorbea foarte tare). S-a înțeles “nu îți este rușine nesimtito?” Și atunci m-am oprit (după ce am făcut destui pași în față) și am întrebat ”Că ce?”. 

Greșeala mea asta, de obicei nu răspund la lucruri de genul. De aici, bărbatul a început să urle că mi-a pus o întrebare și apoi să vină în pas grăbit spre mine. Am înghețat pe moment, a ajuns față în față cu mine și a început să mă înjure, să spună “Îți dau un picior în pi**ă”, “Nesimtito”, “Ai venit la Cluj”, “Ai văzut Clujul, fă”.

În timpul ăsta nu am mai spus nimic. M-am îndepărtat și din fericire nu m-a urmărit, dar a continuat să înjure. Am mers cu frică până acasă și m-am tot uitat în spate. 

Dacă a mai pățit cineva asta pe aici sau dacă a mai dat de omul asta, să-mi spuneți. Recomand evitată zona, multă lume ciudată pe acolo”, a relatat clujeanca.

UPDATE

Unele surse au spus că tânărul de 18 ani a intrat băut în magazin și a vrut să ia un pachet de șervețele, dar nu avea bani și a fost refuzat. Acesta a devenit agresiv și angajatele au sunat la 112. 

Poliția a intervenit la acest caz și a constatat că tânărul era agresiv și profera amenințări. ”La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un supermarket situat pe B-dul 21 Decembrie 1989, un client, posibil aflat sub influența alcoolului, provoacă scandal.

Polițiștii s-au deplasat cu celeritate la fața locului, identificând un tânăr, de 18 ani, care a refuzat să se legitimeze și să se supună indicațiilor polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și condus la secție, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că acesta ar fi provocat scandal și adresat injurii angajaților societății comerciale pe fondul unor neînțelegeri cu privire la achitarea unui produs, iar când a ieșit din supermarket, acesta ar fi trântit ușa de acces, provocând astfel pagube materiale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță Poliția Cluj.

Comentarii Facebook