Început de săptămână cald și plin de soare la Cluj. Vezi prognoza meteo pe următoarele zile


Deși vremea rămâne capricioasă la Cluj, iar ploile și descărcările electrice nu vor dispărea din peisaj, unele zile vor fi cât se poate de însorite, iar temperaturile se vor situa la limita normalului pentru perioada verii. 

Vremea se încălzește la Cluj, dar rămâne în continuare înșelătoare. Maximele din această săptămână nu vor coborî sub 24 de grade Celsius. 

Luni, 6 iunie, temperaturile maxime vor ajunge la 26 de grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi aproape inexistente. Cerul va fi preponderent înnorat, iar pe timpul nopții sunt așteptate 12 grade.

Ziua de marți aduce 27 de grade în termometre și cer însorit. Șansele de ploaie sunt zero, iar pe timpul nopții minimele vor coborî la 12 grade Celsius.

Chiar dacă pentru ziua de miercuri, 8 iunie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, maximele așteptate pe timpul zilei vor fi de 27 de grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptate 14 grade.

Conform meteorologilor, joi se întorc ploile în Cluj, șansele de furtuni cu descărcări electrice fiind crescute. Șansele de precipitații sunt de 88%, iar cerul va fi acoperit de nori în proporție de 48%. Deși sunt anunțate ploi cu descărcări electrice, maximele vor rămâne în jurul valorii de 26 de grade Celsius.

Vineri, 10 iunie, soarele va fi scump la vedere pentru clujeni, cerul fiind în mare acoperit de nori. Șansele de ploaie vor fi de 55%. Pe timpul zilei sunt așteptate 25 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 14 grade.

Prima zi din weekend vine cu ploi, șansele de precipitații fiind de 80%. Temperaturile maxime rămâne în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar minimele vor coborî la 14 grade.

Duminică este ziua perfectă pentru o plimbare în parc. Șansele de ploaie vor scădea considerabil, iar maximele vor urca la 27 de grade Celsius.


Comentarii Facebook