Incepe evenimentul 11even la Cluj-Napoca

 

Evenimentul 11even se desfasoara la Cluj-Napoca intre 25-31 mai si vine cu noi povesti de viata expuse in 11 minute de fiecare participant in fata unui auditoriu.

Dupa ce a trecut cu brio de prima editie din 11.11.2011, 11even se pregateste sa vina cu noi povesti extraordinare de viata in care oameni cunoscuti publicului larg sau mai putin cunoscuti, au acceptat provocarea de a vorbi in fata unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un esec din viata lor, deciziile luate si schimbarile ce au urmat pentru ca nu au renuntat sa lupte, sa spere, sa creada.

Participarea la evenimentele 11even se face pe baza de bilet. Acestea pot fi achizitionate online AICI sau din locatiile partenere din fiecare oras unde va avea loc evenimentul, dar si date despre ofertele speciale.

Preturile biletelor pentru acest eveniment sunt de 89 euro+TVA sau 129 euro+tva, in functie de pachetul de facilitati ales. Pana in 15 iunie, organizatorii au pregatit-o oferta Early Bird, astfel ca primul pachet poate fi achizitionat la pretul de 69 euro+TVA, iar cel de-al doilea pachet la pretul de 99 euro+TVA.

Mai mult decat atat, 30 de persoane vor putea alege un pachet VIP, care pe langa evenimentul general beneficiaza si de: sesiune VIP cu Allan Pease, discurs & sesiune de intrebari si raspunsuri, sesiune foto individuala si de autografe cu Allan Pease, pranz impreuna cu Allan Pease. Pretul pentru un astfel de bilet este de 299 euro+ TVA.

Primii 100 de participanti la evenimentele 11even din luna mai este aceea ca au posibilitatea sa isi achizioneze un bilet pentru 11even&Allan Pease din 4 octombrie la pretul de numai 49 euro+TVA.

De asemenea, evenimentul va avea loc si in 4 octombrie in Bucuresti, 11even & Allan Pease.

Comentarii Facebook