Marti 7 Februarie

Începe distribuirea pachetelor de alimente pentru persoanele defavorizate, la Cluj. Vezi de unde se pot ridicaPrimăria municipiului Cluj-Napoca anunță că se va începe distribuirea pachetelor de alimente pentru persoanele defavorizate, din cadrul programului POAD 2015.

Astfel, la Cluj-Napoca, distribuția va începe marți, 12 iulie, potrivit reprezentanților Primăriei.

Cantitatea de alimente de care va beneficia fiecare persoana va fi ambalata in doua cutii ce vor contine:

Faina alba – 1 kg
Paste fainoase 400 gr – 1 buc
Zahar – 1 kg
Ulei – 2 litri
Malai – 2 kg
Conserva din carne de porc 300 gr – 4 buc
Conserva din carne de vita 300 gr – 1 buc
Conserva de pate de ficat 200 gr. - 1 buc.
Conserva pasta tomate 400 gr. - 1 buc.
Orez 1 kg.- 1 buc.
Fasole boabe 500 gr. - 1 buc.


Pachetele se vor ridica, in funcție de categoria de persoane defavorizate, după cum urmează:

Calea Baciului, nr.18 - persoanele cu handicap grav şi accentuat (persoane neinstituţionalizate, adulţi şi copii)

Strada Vidrei, nr.8 (Cartier Someșeni) - pensionari din sistemul public, șomeri, veterani, invalizi, văduve de război, persoane persecutate politic, deportate, eroi, martiri (persoane cu pensii și alte drepturi cumulate până la 450 lei/lună), beneficiari de ajutor social și de alocație de susținere a familiei (persoane aflate în evidențele DASM, cu drepturi stabilite prin dispoziția primarului)

Orarul de funcţionare va fi:

luni, marţi, miercuri: orele 8,30 -15,00
joi: orele 8,30 - 16,30
vineri: orele 8,30 - 13,00

În cazul în care o persoană se încadrează în două sau mai multe categorii de beneficiari, dar are și certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat, va ridica pachetul de la punctul de distribuție din strada Calea Baciului nr. 18.

La ridicare, titularul drepturilor trebuie să se prezinte cu C.I./B.I. în original.

În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, persoana împuternicită în acest scop se va prezenta cu actul de identitate propriu precum şi cu cel aparţinând titularului, ambele în original.

Persoanele care intră în grupul-ţintă între data constituirii/actualizării bazei de date şi data distribuirii ajutoarelor alimentare vor fi incluse pe liste suplimentare, în baza documentelor justificative prezentate (original și copie) privind apartenența la una din categoriile de persoane defavorizate menționate mai su

Comentarii Facebook