Incep inscrierile la Swimathon Cluj 2012


Organizatiile si companiile, dar si grupurile de initiativa si persoanele fizice, care doresc sa se inscrie la competitia Swimathon Cluj 2012 o pot face pana in 15 iunie.

Aceasta este prima etapa de pregatire a evenimentului de strangere de fonduri prin inot cu acelasi nume, care va avea loc sambata, 7 iulie, la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice Cluj-Napoca.

Odata inscrise proiectele pe platforma-suport a campaniei, www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, este randul inotatorilor sa se inscrie online, pentru a le reprezenta in eveniment. Ulterior, ei vor derula sub-campanii de strangere de fonduri in propriile retele sociale si vor primi sume pentru fiecare lungime bazin inotata (de exemplu: 1 leu x 40 de lungimi, 2 lei x 40 de lungimi etc.) sau sume fixe, pentru intreaga lor evolutie. Data-limita pentru inscrierea inotatorilor este vineri, 22 iunie. Ca o noutate in regulament, fiecare proiect inscris la Swimathon va avea la dispozitie trei culoare de inot - doua destinate inotatorilor individuali, iar unul rezervat echipelor de inotatori.

In ultima etapa, sustinatorii isi vor alege inotatorul preferat pe site-ul Swimathon, completand un angajament de plata, care va fi ulterior achitat. Sumele vor fi stranse de FCC - inclusiv dupa incheierea evenimentului - si directionate catre proiectele participante sub forma de finantari nerambursabile.
"Anul acesta punem la dispozitia participantilor site-ul Swimathon Cluj, un cadru interactiv, conectat la social media, in care proiectele sunt inscrise si promovate, inotatorii isi deruleaza sub-campaniile, iar prietenii ii sustin. La randul lor, sustinatorii pot face contributiile direct prin sistemul de plati online si pot urmari evolutia sub-campaniilor actualizata in timp real. in plus, spunem "povestea" Swimathon-ului cu ajutorul a trei personaje prietenoase, prezente si ele pe platforma online", a declarat Simona serban, director executiv FCC.
 
In cele trei editii ale Swimathon-ului, FCC a strans in total 200.000 de lei, de la 1.000 de sustinatori, pentru 23 de proiecte destinate comunitatii, din domenii diverse: educatie si burse, sanatate si terapii speciale, varstnici, reabilitare de locuinte, sport, protectia animalelor etc. Anul acesta, obiectivul financiar al Swimathon-ului este de 150.000 de lei.

Puteti citi regulamentul Swimathon Cluj 2012 aici: www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Regulament.html.

Comentarii Facebook