Incendiu la un apartament pe strada Louis Pasteur, din Zorilor


Un incendiu a fost semnalat la un apartament de pe strada Louis Pasteur, din cartierul Zorilor. 

Este vorba despre un apartament de la numărul 40. La acest incident intervine Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu o autospecială, o autoplatformă și EPA ISU CLUJ.

-------------------

UPDATE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente (n.red. ora 12:15) pentru stingerea flăcărilor care au cuprins câteva obiecte de mobilier dintr-o bucătărie a unui apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Louis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.

Până în acest moment nu sunt persoane care să solicite consult medical și nu este pericol de extindere a flăcărilor.

-----------------

UPDATE 1

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe obiecte de mobilier dintr-o cameră a unui apartament, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe strada Luis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au fost dislocate o autospecială, o autoscară și un echipaj SMURD. Casa scării a fost inundată cu fum, iar mai mulți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Trei persoane au fost evacuate de la ultimul etaj al blocului cu ajutorul autoscării pompierilor.

Echipajul SMURD a consultat trei persoane care prezentau afecțiuni ușoare, fără a fi transportate la spital.

Comentarii Facebook