Incendiu la o locuință din Huedin! Un bărbat s-a certat cu pompierii și nu voia să iasă din cameră deși casa îi era în flăcări FOTO


Un incendiu a izbucnit, luni seară, la o locuință de pe raza orașului Huedin, iar un bărbat era închis într-una din camere.

Conform ISU Cluj, autospecială pentru stins incendii a fost alertată în jurul orei 17.10, ca urmare a unui incendiu care a cuprins un apartament, situat le etajul patru al unui bloc de locuințe de pe strada Vlădeasa din orașul Huedin.

Pompierii au găsit bucătăria cuprinsă în totalitate de flăcări și un bărbat de circa 60 de ani, care refuza să iasă dintr-o cameră a apartamentului.

A fost necesară intervenția pentru stingerea focarelor de incendiu, concomitent cu asigurarea accesului în camera în care se afla închis bărbatul.

Acesta a fost evacuat de pompieri și predat echipajului SMURD, pentru a fi consultat și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul era conștient, prezenta un comportament recalcitrant față de pompieri și suspiciune de intoxicație cu fum.

Stingerea flăcărilor a fost realizată în scurt timp, însă au fost necesare acțiuni de decopertare a lambriurilor de pe o parte din pereți, stingerea tuturor focarelor care ardeau mocnit, cât și alte măsuri necesare pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la focul de aragaz lăsat aprins și nesupravegheat, timp de mai multe ore.

Comentarii Facebook