Incendiu la o casă din județul Cluj, localitatea Mihai Viteazu - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit, sâmbătă dimineața, la un incendiu ce a cuprins un imobil pe două niveluri din localitatea Mihai Viteazu.

Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:02, iar pompierii turdeni s-au deplasat la această misiune cu o autoscară, o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit acoperișul imobilului, de aproximativ 500 de mp, cuprins de flăcări.

Focul a afectat și o bună parte a imobilului. Imediat, salvatorii au început să lucreze pentru lichidarea incendiului. De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere la incendiu, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât imobilul este placat cu lemn, astfel că flăcările s-au extins cu ușurință. Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical.

Pompierii se află la această intervenție de peste două ore, incendiul urmând a fi lichidat  în curând. Drept urmare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită după încheierea misiunii.

Comentarii Facebook