Incendiu in Câmpia Turzii, la hala Berg Banat - VIDEO


Un incendiu a izbucnit joi dimineață la hala de producție a companiei Berg Banat, din parcul industrial din Câmpia Turzii. 

Compania realizează piese zincate și produce oxid de zinc. 

La hala din Câmpia Turzii a firmei Berg Banat s-a turnat pietra de temelie în 2018, iar investiția anunțată în iulie 2018 a fost de 6 milioane de euro. Construcția ar fi urmat să dureze doi ani, așa că nu se știe dacă acum hala era funcțională.

Am fost alertați în jurul orei 7.30 despre un incendiu de amploare la o hală industrială din Câmpia Turzii.

Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de circa 4000 mp.

Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii.

Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent”, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

----------------

UPDATE (9:10)

Flăcările au fost lichidate se lucrează acum pentru eliminarea focarelor mocnite și pentru decopertarea zonelor unde se mai manifestă acestea”, mai anunță maiorul Andrei Biriș.

-----------------

UPDATE (14.50)

Din cercetările preliminare se pare că incendiul, din această dimineață de la hala de pe str. Laminoriștilor din Câmpia-Turzii, a pornit de la un scurtcircuit la un aparat electric (utilizat în lucrările desfășurate pe șantier), care a fost lăsat în funcțiune și a fost nesupravegheat”, conform ISU Cluj.

WhatsApp Image 2019-12-12 at 08.34.12.jpegWhatsApp Image 2019-12-12 at 08.34.07.jpeg

Comentarii Facebook