Încă un hoț din bancomate prins de polițiștii clujeni. Partenerul său e deja în arest


Polițiștii clujeni au mai părins încă un hoț din bancomate, care ar fi încercat, alături de un alt bărbat, să sustragă bani din 7 ATM-uri de pe raza municicpiului Cluj-Napoca.

Un bărbat de 26 de ani, din Caraș Severin, a fost arestat preventiv în cursul săptămânii trecute, după ce a fost identificat și reținut de către polițiștii clujeni pentru tentative de furt din bancomate. În continuarea cercetărilor, a fost identificată o altă persoană cu care ar fi acționat bărbatul reținut”, informeazp IPJ Cluj.

Astfel, polițiștii l-au depistat, ieri, pe cel de-al doilea bărbat și l-au reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Conform oamenilor legii, la data de 24 septembrie a.c., cei doi ar fi încercat sustragerea unor sume de bani din 7 bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecționate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor, iar la efectuarea tranzacției, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz.

Polițiștii au stabilit că cei în cauză ar fi fost implicați în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza județelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor.

Comentarii Facebook