Joi 9 Aprilie

Încă o veste bună! Medicii și asistenții de la Turda nu au coronavirus, după ce un pacient mincinos i-a pus în pericol


Cei 13 medici și asistenți de la Turda, care au fost puși în pericol de un pacient mincinos, au fost testați, iar rezultatul este negativ.

Managerul Spitalului din Turda. Dr. Ovidiu Stănilă, a dezvăluit că un pacient care i-a mințit a pus în pericol 13 medici și asistenți. Bărbatul a fost testat pozitiv după ce deja a fost în contact cu personalul medical. 

Dau un mic amănunt despre acest caz, care este extrem de important în această ecuație. Din păcate pacientul nu a recunoscut că, într-o anumită perioadă, a fost plecat din țară, ceea ce pentru noi ar fi fost un indiciu extrem de important în managerierea acestui caz. Mesajul meu pentru turdeni este: ”Oameni buni, dacă vreți să vă ajutăm, vă rugăm să ne ajutați și voi pe noi. Nu ascundeți lucruri pentru că din punct de vedere medical sunt extrem de important. Încercați într-o măsură cât se poate de mare să stați acasă”. Izolarea și distanțarea socială poate face diferența între viață și moarte Este foarte important să respectăm tot ceea ce se impune de către autorități pentru a controla această maladie”, a spus acesta. 

Pacientul depistat la Turda cu coronavirus i-a mințit pe medici. O secție este închisă și personalul medical stă în suspans

Comentarii Facebook