Sambata 23 Septembrie

În Dej se va purta mască pe stradă! Obligatoriu în toate spațiile publice


Din data de 7 octombrie 2020, se instituie obligativitatea purtării  MĂȘTII  în toate SPAȚIILE PUBLICE DESCHISE din municipiul Dej.

”​Având în vedere creșterea numărului de infectări cu SARS CoV-2 la nivelul municipiului Dej,

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, a hotărât în cadrul unei noi ședințe convocate astăzi, 07.10.2020, la Dej, o nouă măsură de limitare și prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului:

Începând cu data de 7 octombrie 2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate SPAȚIILE PUBLICE DESCHISE din municipiul Dej.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență reamintește cetățenilor importanța respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), luate anterior la nivel municipiului, și anume:

1. Respectarea măsurilor de distanțare, purtarea măștii și dezinfectarea mâinilor în mijloacele de transport în comun.

2. Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în stațiile de autobuz.

3. Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în zonele de piață și alte spații aglomerate.

4. Respectarea măsurilor de distanțare și dezinfecție la nivelul unităților de alimentație publică.

5. Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în spațiile publice închise.

6. Respectarea tuturor prevederilor emise de autorități privind limitarea răspândirii COVID 19 de către persoanele fizice și juridice.

Respectarea măsurilor stabilite de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, precum și a tuturor prevederilor emise de alte autorități privind limitarea răspândirii COVID-19 va fi asigurată de către Poliția Națională, Jandarmeria, Poliția Locală.

Rugăm cetățenii să fie responsabili și să aplice toate măsurile de protecție stabilite pentru limitarea îmbolnăvirilor”, a decis Comitetul.

Comentarii Facebook