În curând clujenii se vor bate la bariera de la Tăietura Turcului! Autoritățile DORM și PROMIT - VIDEO


Nervii sunt întinși la maxim aproape în fiecare zi la bariera de la Tăietura Turcului. 

Vineri după-amiaza, un șofer gesticula nervos pentru că nu a putut trece la timp, fiind blocat de un alt conducător auto. Aglomerația era extrem de mare, lucru întâlnit de fiecare dată când coboară bariera. În curând, oamenii se vor lua la bătaie din cauza problemelor, ce puteau fi rezolvate cu pasajul promis de mult și așteptat de toată lumea.

Ultimele noutăți despre pasajul de la Tăietura Turcului

În 13 decembrie 2021, primarul Emil Boc anunța că Pasajul de la Tăietura Turcului a intrat în procedura de licitație. 

Un alt proiect major al Clujului avansează decisiv în direcția realizării lui. Pasajul Tăietura Turcului este parte a proiectului de modernizarea a căii ferate de la Cluj-Napoca la Episcopia Bihor. Primele două tronsoane din acest proiect, care cuprind și Pasajul Tăietura Turcului, au fost scoase la licitație la sfârșitul săptămânii trecute. Informația a fost confirmată și în cadrul dezbaterii consacrate „Anului European al Căii Ferate” la care am participat în calitate de președinte al Asociației Municipiilor din România.

Studiul de fezabilitate cu privire la Pasajul Tăietura Turcului a fost realizat de către Primăria Cluj-Napoca și a fost inclus în proiectul general de modernizare a căii ferate Cluj-Episcopia Bihor. Proiectul orașului nostru are o valoare de peste 20 milioane de euro și are asigurată finanțarea din fondurile europene”, anunța Emil Boc. 

VIDEO - SF sau nu, Boc anunță că pasajul de la Tăietura Turcului a intrat la licitație

Comentarii Facebook