Sambata 26 Octombrie

„În alte județe se construiesc drumuri express de la 0 într-un timp mai scurt”. Scandal pe o stradă din Cluj din cauza unui șantier


Clujenii care locuiesc în zona străzii Arieșului și Cluj-Napoca, la intersecția cu Aleea Godeanu, se revoltă din cauza unui șantier care și-a depășit termenul de execuție de o lună deja. Oamenii zic că toată strada este plină de praf, iar locurile de parcare sunt inutilizabile.

În timp ce „în județele vecine se construiesc drumuri express de la 0 într-un timp mai scurt decât cel estimat”, la Cluj o banală reabilitare a rețelelor de apă și canal depășește termenul de execuție. 

„Aș dori să vă aduc la cunoștință problemele locuitorilor din zona străzii Arieșului, la intersecția cu Aleea Godeanu: strada este în șantier de aproape 3 luni, toată zona este plină de praf, locurile de parcare sunt inutilizabile, iar termenul de execuție a fost depășit de o lună. 

S-au făcut numeroase sesizări pe platforma „My Cluj", unele fiind șterse (cele care făceau referire la incompetența administrației publice, evident) altele au fost marcate ca fiind rezolvate cu toate că șantierul este încă în lucru.

Sunt curios de ce într-un oraș cu pretențiile Clujului o simplă lucrare de înlocuire a țevilor pe o stradă (atenție: nu bulevard aglomerat, Doamne ferește!) durează cu cel puțin o lună mai mult decât termenul anticipat în timp ce în județele vecine se construiesc drumuri express de la 0 într-un timp mai scurt decât cel estimat”, a relatat un clujean pentru Știri de Cluj. 

IMG_20240425_124616019_HDR.jpg

Comentarii Facebook