Imagini SCANDALOASE la un liceu din Dej. O elevă este bătută crunt, chiar în fața școlii VIDEO


Un incident scandalos s-a petrecut în fața Liceului Tehnologic ”Someș”, din Dej, unde o elevă de clasa a noua a fost bătută crunt de o altă adolescentă, de aceeași vârstă, chiar în fața școlii.

Pe imaginile filmate de un martor, se vede cum adolescenta agresiva se napusteste asupra colegei sale cu pumnii si picioarele dupa care o tranteste la pamant. Socant este faptul ca totul s-a intamplat de fata cu alti elevi, care in loc sa intervina, radeau si filmau intreaga scena.  Doar una dintre ”spectatoare” a indemnat-o in cele din urma pe eleva batausa sa renunte si sa-i dea drumul fetei care se afla intinsa pe jos, scrie dejeanul.ro.

 



Imaginile postate pe o retea de socializare au ajuns si la directoarea scolii care a convocat comisia de disciplina, urmand a se lua masuri.

Directorul scolii, prof. Maria Mircea a declarat pentru Dejeanul.ro ca este surprinsa de violenta pe care a manifestat-o eleva de clasa a noua, eleva care nu le-a mai creat probleme. Sanctiunile pe care le poate lua comisia de disciplina in acest caz sunt limitate, deoarece eleva agresiva este doar in clasa a noua, in ciclul de invatamant obligatoriu. Cel mai probabil acesteia ii va fi scazuta nota la purtare.

De asmenea, polițiștii au pornit o anchetă paralelă, aceștia autosesizându-se pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente. Oamenii legii le vor chema la audieri pe ambele eleve implicate, urmand a se lua masurile legale.


Comentarii Facebook