Imagini REVOLTĂTOARE cu femeia înjunghiată pe strada Scorțarilor, de față cu niște copii - VIDEO


O femeie a fost înjunghiată pe strada Scorțarilor, din Cluj-Napoca, miercuri seara, de concubinul acesteia. Femeia a fost bătută și apoi a fost înjunghiată în picior. 

Se pare că bărbatul voia să primească niște bani, iar când a văzut că acest lucru nu se va întâmpla a trecut la fapte. 

Poliția Cluj anunță că ”la data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  - Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști. 

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei”.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut de polițiști.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook