Imagini cu evadatul de la Cluj, prins la Alba. S-a vopsit pe păr - VIDEO de la ARESTARE

 

Alexandru Bartuș, bărbatul evadat din arestul IPJ Cluj, s-a dovedit extrem de abil în a se ascunde de polițiști.

 

Bartuş a fost prins în județul Alba, în jurul orei 15.00, la o casă de vacanţă din zona Miceşti. Câd a fost adus la sediul poliției, el a fost întrebat cine l-a ajutat să se ascundă și a spus că: ”Dumnezeu m-a ajutat!”.

 

Urmăritul a fost prins în urma unei acţiuni a poliţiştilor din Alba. Acest a a fost identificat într-o casă de vacanţă din cartierul Miceşti, al municipiului Alba Iulia. Nu a apucat să opună rezistenţă, colegii l-au identificat şi l-au imobilizat rapid. Acesta era singur. A fost reţinut şi condus la sediul poliţiei din Alba, urmând să fie predat unei escorte din cadrul Poliţiei Cluj. Nu s-a stabilit de cât timp se ascundea, urmează să fie făcute cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a ajuns în această locaţie. A fost identificat un posibil complice, care a fost şi acesta adus la sediul IPJ Alba şi urmează să stabilim dacă l-a ajutat sau nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

 

 

 

Alexandru Bartuș și-a schimbat aspectul. Și-a vopsit părul într-o altă culoare pentru a fi cât mai greu recunoscut și a trăit ascuns într-o cabană din localitatea Micești.



Video: Alba24.ro

Comentarii Facebook