Imaginea zilei de la Cluj! S-a dus cu taxiul la vaccinare, fără programare: Eram cu bicicleta și mi-au spus să iau un taxi


Un clujean s-a dus cu taxiul la vaccinare, oferind fără să vrea imaginea zilei în campania de vaccinare din mașină, lansată la Cluj-Napoca, luni, 26 aprilie. 

Am venit, ați văzut, cu bicicleta și au spus că nu se poate, numai cu taximetrul. Și mi s-a recomandat să iau un taxi. Am luat. Și eu vreau să fac acest gest să dăm și la alții această idee să vină neapărat să se vaccineze că e important să fim toți vaccinați”, a spus clujeanul, citat de Digi24.ro.

Mihai Moisescu, director DSP Cluj, a spus că ”doar populația care vine cu autovehicul se poate vaccina, 2 sau patru oameni, nu mai mult. Nu vom vaccina persoane care vin pedestru, în ideea de a-i supraveghea post vaccinare pe toți, minim 15 minute personal și să fie personal care să-i supravegheze, să-i întrebe periodic dacă au ceva probleme”.

În prima zi, la Cluj-Napoca s-au vaccinat din mașină 350 de oameni. Marți, 27 aprilie, coada de mașini se întindea pe jumătate de kilometru.

Centrul drive-through de la Cluj-Napoca este al doilea din țară, după cel deschis la Deva.

Coadă de sute de metri la vaccinarea ”drive through” de la Cluj: Mi-s mândru ca mi-s Ardelean - VIDEO

Comentarii Facebook