Miercuri 24 Aprilie

Imaginea inconștienței la Cluj! Patru accidente cauzate de șoferi beți, într-un singur weekend


Tot mai multe accidente cauzate de șoferi care se urcă la volan în stare de ebrietate par să iasă la suprafață la nivelul județului Cluj.

Doar în zilele de sâmbătă și duminică au avut loc 4 accidente cauzate de șoferi beți la volan.

Mai exact, la data de 08.12.2018, în jurul orei 03:14, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 31 ani, din Deva, jud. Hunedoara, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Constantin Daicoviciu catre P-ța Muzeului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,50  mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în data de 8, în jurul orei 18:45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 43 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Constantin Brâncuși către str. Septimiu Albinii, unde a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La scurt timp, în aceeași zi, în jurul orei 19:55, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida - Postul de Poliţie Comunal Apahida, au depistat un bărbat de 64 ani, din Cluj-Napoca. Acesta, în timp ce conducea autoturismul pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est, având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale (autoaccidentare).

Totodată, la data de 09.12.2018, în jurul orei 12:45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au fost dirijaţi la un accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Cometei din Cluj-Napoca, jud. Cluj, ocazie cu care au constatat că un bărbat de 34 ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a recoltat o mostră biologică de sânge necesară stabilirii alcoolemiei. 

Un alt accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane și avarierea mai multor autoturisme, a avut loc azi-noapte, pe raza comunei Florești.

Vezi mai multe AICI - Un șofer beat la volan a făcut ”dezastru” în Florești. A lovit mai multe mașini parcate FOTO

Comentarii Facebook