Duminica 5 Februarie

Iluminatul public din Florești va fi modernizat! Care sunt cele 6 străzi pe care se va investi


Floreștiul a mai câștigat un proiect pentru modernizarea iluminatului public din comună.

Aproximativ 2,4 milioane de lei vin la Florești pentru continuarea proiectelor de modernizare și eficientizarea iluminatului public, dar și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică. 

Un nou proiect depus pentru finanțare a fost aprobat la Administrația Fondului de Mediu și vizează aplicarea politicilor de eficientizare a consumului de energie electrică și gazelor cu efect de seră, și reducerea cheltuielilor generate de instalații învechite și depășite tehnologic. 

Urmărim îmbunătățirea climatului general de siguranță socială, aducem iluminatul public la standarde înalte. Vor fi înlocuite aparatele de iluminat existente, cu unele moderne prevăzute cu toate accesoriile. 

Această primă etapă va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus, respectiv în Florești pe străzile: Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului, V. Gârboului”, a explicat primarul comunei, Bogdan Pivariu. 

Alte proiecte depuse sunt în evaluare, iar un altul va fi depus în următoarele câteva zile.

Toate străzile din comuna Florești sunt în atenția noastră și au fost incluse în aceste proiecte pentru a beneficia de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public”, a mai spus primarul Pivariu.

Comentarii Facebook