”Îl duceam și în spate, dacă e nevoie!” - El este taximetristul care a transportat GRATUIT mama la spital cu copilul ei bolnav - FOTO


Taximetristul care a transportat o mama la spital cu copilul ei, fără a-i lua bani, este de fapt din București și nu din Cluj-Napoca, așa cum s-a scris din eroare. 

Nu contează că nu merge treaba la noi momentan, dar când e vorba de sănătatea unui copil ce are nevoie la spital îl ducem și în spate, dacă e nevoie”, spune Silvian Iulian Bucur. 

Întâmplarea a avut loc în toamna anului 2021, în București, dar povestea a apărut abia acum, după ce a fost publicată de Știri de Cluj, în urma unei postări pe un grup al șoferilor din Cluj. Toată presa națională a preluat știrea și așa s-a aflat cine este taximetristul.

Așa se explică de ce toată lumea a crezut, inițial, că întâmplarea a avut loc la Cluj. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București, iar acum lucrurile s-au lămurit.

Felicitări taximetristului care a făcut acest gest plin de altruism și care a impresionat o țară întreagă. 

Iulian Bucur: ”Am credința că, dacă faci bine, bine găsești!”

Iulian Bucur ține ș acum legătura cu mama pe care a ajutat-o. Ei s-au întâlnit tot în taxi înainte de Crăciun. 

Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus’. M-am uitat puțin în oglida retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…”, a spus taximetristul.

Iulian Bucur spune că a făcut publică povestea lui pentru a arăta că ”nu toți taximetriștii sunt la fel”.

Fiecare pădure are uscăturile ei. (…) Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo. Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”, a mai spus taximetristul.

page.jpg

Comentarii Facebook