Iar e dezastru pe malul Lacului 3 din Gheorgheni! Clujean: „De ce Primăria a amplasat pubela de gunoi, dacă nu este golită niciodată?”


Una dintre zonele cu un imens potențial de agrement și promenadă a Clujului, Lacul Trei din Gheorgheni, este lăsată în mizerie de administrația locală. Oamenii care locuiesc în zonă se plâng că pubelele de gunoi nu sunt golite niciodată și ei sunt nevoiți să adune cu sacii deșeurile din zonă.

„Iar e un dezastru de nedescris pe malul lacului 3. Nu înțeleg de ce primăria a amplasat pubela de gunoi, dacă ea nu este golită niciodată? Am înțeles ca Brantner venea și golea acea pubela, acum nu mai vine nimeni. Vă rog să fie curățată zona + să se golească pubela regulat. Am adunat acum 2 saci și încă mai e gunoi cât pentru un camion! Am selectat locația exactă pe hartă”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Chiar dacă în apropierea lacului există deja un mall și încă două lacuri unde oamenii se pot se relaxa după o zi obositoare,  al treilea lac pare să fi fost uitat.

Clujul nu se poate lăuda cu multe spații verzi, unde clujenii ar avea posibilitatea de a se relaxa, nu doar pentru că nu există loc pentru spații noi, ci și pentru că administrația locală nici nu are grijă să le extindă și să aibă grijă de cele actuale. 

Comentarii Facebook