Hoți de biciclete prinși în Gherla. Au fost arestați direct - VIDEO


Trei bărbați care au spart mai multe magazine din Gherla și au furat biciclete au fost arestați de polițiști.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au pus în aplicare trei mandate de percheziție, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani, din municipiul Gherla, respectiv orașul Sărmaș, județul Mureș.

Cei trei au fost reținuți, iar ulterior doi dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că în perioada 09-10 ianuarie a.c., prin forțarea sistemelor de închidere, cei trei ar fi pătruns în două magazii situate în municipiul Gherla, de unde ar fi sustras unelte, biciclete, dar și alte obiecte aflate în interior, cauzând un prejudiciu estimat la 15.000 de lei.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat percheziții la locuințele acestora, fiind descoperite și ridicate bunuri pe care aceștia le-ar fi sustras, fiind astfel recuperat circa 90 % din prejudiciu.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind prezentați instanței, care a dispus față de doi dintre aceștia arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Activitățile derulate în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie a.c., au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Sărmaș, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiștilor criminaliști și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Comentarii Facebook