Hotelul de câini și pisici - PET HOTEL Cluj - e locul unde să vă lăsați animalul de Crăciun și Revelion

 

Clujenii care pleacă în mini-vacanțe de Crăciun și Revelion pot folosi serviciile Pet Hotel Cluj, hotelul de câini și pisici, dar și alte animale de companie. 

 

Pet Hotel Cluj este administrat cu multă dragoste de familia Băldean de circa 8 ani. Animalul dvs de companie este polimbat zilnic, iar hrana este inclusă în prețul stabilit de proprietarii hotelului. Se poate aduce și mâncare de acasă, dacă animalul are nevoi speciale. 

 

Hotelul pentru animale are 16 ”camere” în care se pot caza căței și alte 16 pentru pisici și alte animale de companie.

 

Pensiunea canină Pet Hotel Cluj oferă încăperi special amenajate beneficiind de confort cât mai apropiat de cel de acasă. Acestea sunt dotate cu aer condiționat astfel încât, indiferent de anotimp, căteții sau celelalte animale se vor simți bine.

 

Câinii sunt scoși și la joacă, dar sunt grupați în funcție de mai multe criterii (vârstă, mărime, sex) astfel încât să nu se încaiere.

 

Pentru pisici, găzduirea se face în încăperi special amenajate, separat de alte animale. Ele nu stau închise în cuști ci sunt libere.

 

Animalele beneficiază și de asistența veterinară, astfel că animalele sunt lăsate pe mâini bune. 

 

Pet Hotel Cluj este amplasat pe strada Cometei, din Cluj-Napoca, iar pentru a vă putea caza animalul de companie trebuie să vă faceți o rezervare în prealabil. Pentru rezervări puteți suna la numerele de telefon 0721.831.958, 0722.806.671 sau 0264.480.145. De asemenea, puteți trimite un email pe adresa contact@pethotel.ro.

Comentarii Facebook