Hoț reținut după ce a furat banii de la o firmă din Cluj. A așteptat ca angajata să plece din încăpere și a dat lovitura


Un bărbat de 38 de ani a fost reșinut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi sustras o sumă de bani dintr-o societate comercială.

Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras bani dintr-o societate comercială care avea ca obiect de activitate cursuri de formare profesională”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, aflat într-un local public de pe raza cartierului Mărăşti, şi-ar fi însuşit bani dintr-un sertar, profitând de faptul că angajata societăţii s-ar fi deplasat pentru scurt timp într-o altă încăpere. Persoana în cauză a fost surprinsă de către o persoană aflată în zonă, imediat după comiterea faptei.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută Codul penal.

Comentarii Facebook