Hoț reținut de polițiștii clujeni pentru furturi de la bancomate. Vezi cum acționa



Un bărbat a fost reținut de polițiștii cujeni pentru 24 de ore, după ce acesta a încercat să sustragă bani de la 7 bancomate de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 15 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat bănuit de săvârșirea unor furturi din bancomate”, anunță IPJ Cluj.

Bărbatul de 26 de ani, din județul Caraș Severin, este cercetat de către polițiști, dupăce la data de 24 septembrie., acesta ar fi încercat sustragerea unor sume de bani din 7 bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecționate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor. Astfel, la efectuarea tranzacției, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz.

Totodată, în urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că cel în cauză ar fi fost implicat în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza județelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor, valoarea totală a prejudiciului urmând să fie stabilită.

Bărbatul a fost identificat pe raza județului Caraș Severin, polițiștii clujeni, însoțiți de criminaliști și luptători S.A.S, efectuând o percheziție la domiciliul acestuia.

Acesta a fost escortat la Cluj-Napoca, unde a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook