Hoț prins de un clujean cu spirit civic. L-a pus la pământ și a sunat la Poliție



Polițiștii clujeni au reținut un hoț, cu ajutorul unui cetățean, care a prins infractorul și l-a imobilizat până la sosirea oamenilor legii.

La data de 12 martie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut pentru 24 ore, un tânăr cercetat pentru sărvărșirea infracţiunii de „furt calificat””, informează IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 16:30, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că a imobilizat o persoană care i-ar fi sustras un skatebord din curtea imobilului în care locuiește.

Polițiști din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de partea vătămată, un tânăr de 18 ani din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în curtea persoanei vătămate de unde ar fi sustras un skateboard în valoare de aproximativ 500 lei, iar proprietarul l-a urmărit și l-a prins la scurt timp.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Comentarii Facebook