Hoț prins de polițiștii clujeni după ce a dat spargeri de 46.000 lei VIDEO



Un hoț a  furat la începutul lunii ianuarie banii din încasările pe abonamentele companiei de transport în comun Transurb din Dej, din locuința casieriței, iar acum a fost găsit de polițiști.

Este vorba de un tanar de 21 de ani, din Bobalna, care a sustras din locuința victimei o pungă în care se aflau 11.000 lei, bilete și abonamente de călătorie în valoare totală de 36.100 lei.

Acesta, in 5 ianuarie, dupa lasarea intunericului, a urmarit-o pe casierita societatii de transport din Dej pana cand a ajuns acasa. Odata intrata in casa, femeia a pus punga cu incasarile pe masa in bucatarie, dupa care a intrat intr-o alta incapere. Femeia nu stia ca din curte, ascuns dupa o masina, hotul pandea momentul in care poate patrunde in interior pentru a lua banii, scrie dejeanul.ro.

În câteva secunde a luat punga cu bani și a dispărut, însă polițișltii au reușit să îl identifice. Acesta a fost prins, marți, 20 ianuarie, și a fost dus la audieri.

 

Potrivit polițiștilor clujeni, bărbatul a mai fi comis alte două jafuri din locuințe.

 

Tot în cursul lunii ianuarie a.c., prin escaladare, tânărul ar fi întrat, fără drept, în locuinţa unei femei, de unde şi-ar fi însuşit o posetă, în care se aflau în jur de 500 de lei şi acte de identitate.

 

De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul, la sfârşitul anului 2014, ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabană de pe raza municipiului Dej, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de circa 2.500 lei.

 

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 46.000 lei, a fost recuperat în proporţie de peste 60% . 

 

 



Comentarii Facebook