Hoț prins de polițiști la 10 minute după ce a furat o mașină din benzinărie la Cluj! Oamenii legii l-au găsit în trafic FOTO


Polițiștii clujeni au depistat, marți, un bărbat acuzat  de sustragerea unui autovehicul dintr-o benzinărie. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autovehiculul a fost predat proprietarului.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 17:40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a sustras un autoturism din incinta unei benzinării de pe varianta ocolitoare a comunei Apahida, profitând de neatenția proprietarului”, informează IPJ Cluj.

Imediat după sesizare, autovehiculul a fost dat în urmărire tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, iar la circa 10 minute polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier l-au interceptat în trafic, fiind oprit pe Bulevardul Muncii. Astfel, autovehiculul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto identificat.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Maramureș.

Autovehiculul, în valoare de circa 7.000 de euro, a fost recuperat și predat proprietarului.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

În cursul zilei de azi, cel în cauză va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.


FOTO: Facebook Info Trafic jud. Cluj


Comentarii Facebook