Hoț de oglinzi, prins după ce a cauzat pagube de aproape 10.000 de euro. Vandaliza mașini de mai bine de o lună FOTO



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de oglinzi auto. Acesta a fost prins chiar imediat după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La sfârșitul lunii mai a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost comise mai multe furturi de oglinzi ale autovehiculelor parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Pentru documentarea modului de operare, identificarea autorilor, recuperarea bunurilor, din dispoziția conducerii inspectoratului a fost constituit un grup de lucru. Astfel, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției 6 Poliție și din cadrul celorlalte secții urbane, precum și criminaliști, sub coordonarea conducerii Poliției municipiului Cluj-Napoca, au derulat activități specifice pentru soluționarea acestor cazuri de furt.”, informează IPJ Cluj.

În urma activităților derulate, polițiștii au reușit identificarea celui bănuit de furturi; în noaptea de 27/28 iunie a.c., cel în cauză a fost depistat imediat după sustragerea unor oglinzi.

Astfel, în jurul orei 01:00, pe strada Godeanu, polițiștii au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din București, la scurt timp după sustragerea a două perechi de oglinzi de pe autovehicule parcate pe strada Constantin Brâncoveanu, din Cluj-Napoca.

Polițiștii au controlat autovehiculul bărbatului în cauză și au găsit oglinzile sustrase în plafonul mașinii.

Bărbatul a fost condus la Secția 6 Poliție pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat până în prezent, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis alte treisprezece furturi de oglinzi, fapte comise la sfârșitul lunii mai, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în care prejudiciul este de aproximativ 45.000 lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, fapte prevăzute de Codul penal, iar în cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comentarii Facebook