Hoț de buzunare, reținut de polițiștii clujeni, pentru furturi de 14.000 lei. Se urca în microbuze și se apuca de ”treabă”



Un bărrbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat de cominerea mai multor furturi, cauzând prejudicii de peste 14.000 lei.

La data de 9 iunie a.c., în urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani, din Bistriţa-Năsăud, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt”, anunță IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, în perioada martie - mai, acesta şi-ar fi însuşit bani şi bunuri, în dauna a şase persoane vătămate, cărora le-ar fi creat un prejudiciu de circa 14.000 de lei.

Hoțul călătorea cu microbuze sau alte autovehicule care tranzitau municipiul Dej, dinspre Bistriţa-Năsăud, şi ar fi sustras valori de la călători sau şoferi.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru luarea măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook