Horia Șulea: Sunt oameni care profită de persoanele izolate la domiciliu


Primarul comunei Florești atrage atenția celor care apelează la terți pentru a le cumpăra diverse bunuri să aibă maximă atenție, dar pe cât posibil să apeleze la persoane de încredere.

Am primit astăzi o serie de semnale privind fapte ilicite ale unor persoane ce profita de nefericita, dar necesara situație a unora de autoizolare la domiciliu. La nivelul comunei Florești avem persoane în autoizolare. Le rog pe acestea și pe aparținătorii lor, prietenii lor, să manifeste prudență și atenție deosebită în cazul în care apelează la terți pentru a ajuta persoanele în autoizolare. Dragii mei, puteți apela la cunoștințe, autorități, administrație publica… Iar dacă totuși alegeți terți, alegeți cu grija și verificați în prealabil pe cât posibil persoanele la care apelați !

Și, pe final, un gând: în aceste vremuri interesante și intense, pline de emoție, când avem nevoie de încredere, de responsabilitate și de acțiuni direcționate spre siguranța fizică a unor comunități, consider ca politică nu are ce căuta pe agendă zilei. Mi-ar fi rușine ca în aceste vremuri să mă gândesc la politică, să vorbesc de politică, să fac campanie și să exploatez în scop politic actuala situație!”, a transmis primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Comentarii Facebook