Hoațele adolescente prinse în flagrant la Sora terorizează clujenii, dar legea nu le poate face nimic. Au bătut și o fată pe stradă VIDEO


O postare a unei clujence care a prins în flagrant două hoațe în timp ce încercau să îi fure telefonul mobil a ajuns virală pe internet, iar mulți clujeni au recunoscut că și ei au fost victimele acestora.

Tinerele sunt acuzate de comiterea mai multor furturi de portofele și de genți, dar și de furturi din magazine.

Mai mult, fetele sunt și violente, acestea fiind surprinse de camerele video cum au agresat fizic două fete în plină stradă.

Pe 26 07 2019 ora 19.28 probabil a vrut sa fure de la fetița mea telefonul după ce a urmărit-o pe bus 30 și in stație pe memo a fost lovită și ea și prietena după care au urcat in busul 6”, a scris pe Facebook părintele uneia dintre fetele agresate, care a postat și imaginile.

La IPJ Cluj au fost depuse peste 7 plângeri penale împotriva tinerelor, care au vârste cuprinse între 12 și 13 ani, însă toate cazurile au fost clasate.

Din păcate, conform oamenilor legii, minorele nu pot fi trase la răspundere penală până când nu împlinesc vârsta de 14 ani.


Comentarii Facebook