HFH sarbatoreste de Ziua Internationala a Voluntarilor


Habitat for Humanity (HFH) Cluj isi sarbatoreste astazi voluntarii, de Ziua Internatinala a Voluntarilor, care se marcheaza in fiecare an de 5 decembrie.

Activitatile vor incepe la sediul asociatiei, de pe strada Emil Racovita nr. 3/2, si vor continua in Janis Club. Acestia vor sarbatori prin jocuri, concursuri la care se vor acorda premii, o masa gatita de angajatii asociatiei, dar si dans.  

"Voluntariatul nu inseamna doar munca, ci si multumire, bucurie, voie buna, iar voluntarii Habitat sarbatoresc dupa fiecare zi de munca pe santier, când vad rezultatele activitatii lor. Acum, de 5 Decembrie, este rândul nostru, al organizatiilor, comunitatilor si al societatii,  sa multumim acestor oameni atât de generosi si sa punem un semn de exclamare asupra importantei voluntariatului si a impactului pe care acesta il are asupra societatii in care traim”, a declarat Alexandra Tamasan, Coordonator Voluntari Habitat for Humanity Cluj.

In anul 2011, 156 de familii clujene au fost sprijinite, prin programele de constructie, renovare si reabilitare, datorita contributiei a 274 de voluntari corporatisti si internationali care au depus peste 7.150 de ore de voluntariat. Acestora li se adauga activitatea voluntarilor locali, care au fost alaturi de echipa HFH Cluj in campaniile desfasurate pe parcursul anului, la birou, sprijinind activitatile administrative, sau pe santier.

Comentarii Facebook