Gunoierii de la Supercom au uitat că Emil Boc a spus că la Cluj e ca la Munchen. Munți de gunoaie pe Soporului - FOTO


Primarul Emil Boc i-a înnebunit pe clujeni cu tot felul de comparații, în care spunea că la Cluj-Napoca avem parte de aceeași calitate a vieții ca la Viena sau Munchen.

Ei bine, firma de gunoi Supercom tinde să îi infirme vorbele. Dacă prețurile la imobiliare si costul traiului se apropie de Viena sau Munchen, calitatea serviciilor din salubritate, dar și administrație este foarte jos. 

331730045_734450161391529_1042472869003193597_n.jpg

Scena de mai sus se regăsește pe strada Soporului, unde oamenii au plătit peste 2000 de euro pe mp, pentru a beneficia de condițiile de cinci stele promise de Emil Boc. Pubelele sunt îngropate, ceea ce este frumos, dar nu au unde să mai pui gunoiul, deci sunt inutile.

Supercom deține monopol pe deșeurile din tot județul Cluj, deci face ce vrea, deși liberalii  fruntași, Emol Boc și Alin Tișe, spun că îi vor ”arde la buzunar”. Contractul e contract și a fost semnat pe 10 ani, așa că Supercom face ce vrea și va scumpi când va dori taxa de salubritate. 

Deja, culmea, clujenii plătesc mai scump gunoiul selectat, decât cel menajer. Știri de Cluj a întrebat Supercom despre acest lucru, dar cei de la firma de gunoi nu s-au sinchisit să dea vreo explicație. 

Comentarii Facebook