Groapă de gunoi în centrul Clujului! Zona a devenit un fel de Pata Rât - FOTO / La clădirea Yukon, poliția locală nu încăpea de o jardinieră inestetică


Clujenii care locuiesc pe strada Strâmbă acuză Primăria Cluj-Napoca că nu ia măsuri de ani de zile, permițând formarea unei gropi de gunoi. La clădirea Yukon, din centrul Clujului, Poliția Locală a intervenit pentru o jardienieră, care strica estetica orașului. 

Strada Strâmbă este la doi pași de Parcul Central, Cluj Arena și Sala Polivalentă, dar Primăria nu i-a măsuri pentru a readuce zona la standardul impus pentru restul cartierului. 

Este un focar de infecție pentru toți locuitorii din zonă. Acela este un spațiu care tocmai a fost cumparat de cineva, recent, pentru a construi, doar că nu îl curăță momentan. 

Se pare ca devenit un fel de Pata Rât, în centrul Clujului. Nu locuiește nimeni în momentul de fata acolo. Ar fi normal ca actualul proprietar sa fie obligat să curețe locul, și să-l îngrădească, astfel ca familiile de romi, care mai locuiesc acolo, să nu mai arunce gunoaiele.

În zona sunt si case frumoase si oameni ok, și pur și simplu nu se mai poate trăi asa, în anul 2021”, ne-a relatat Alex.

Știri de Cluj a prezentat zilele trecute cazul clădirii Yukon, de pe strada Cotită, unde a fost luat cu mare tam-tam o jardienieră de pe domeniul public, pe motiv că strica estetica.

Abuz în Joia Mare? Poliția locală Cluj-Napoca a dispus desființarea parcărilor verzi, pentru biciclete și trotinete, din fața clădirii Yukon Cluj - FOTO

Comentarii Facebook