Groapă de gunoi clandestină între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) și Râul Someșul Mic - VIDEO


O rampă de gunoi clandestină funcționează nestingherită între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) și Râul Someșul Mic.

În ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Raul Somesul Mic în zona stației de epurare, merge înainte.

În comparaţie cu alte zone de pe malul râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone.

Transportul gunoiului are loc in timpul zilei, fara ca şoferii sa se prea ascundă, într-adevăr atât timp cat am fost văzut, au stat si au aşteptat sa plec.

De la distanta am reuşit sa surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unui bălti din vechea albie minora a Râului Somes si nu a fost prea greu având in vedere ca din spusele celor care colectează fier vechi vin cel putin 2 masini pe ora”, a relatat Sorin Terinte‎, pe grupul Clujul Civic.

Comentarii Facebook