Grevă la Depourile CFR în Cluj și din alte județe din țară! 19 trenuri au fost afectate


Angajații din cadrul Depoului CFR Cluj au intrat în grevă, joi dimineață, deoarece compania CFR Călători nu a vrut să încheie un nou contract de mentenață cu firma la care lucrează.

Astfel de proteste sunt organizate și în București, Iași, Brașov, Galați, Satu Mare, Timișoara, Arad, Ploiești, Pitești și Sibiu, iar din primele informații 19 trenuri au fost anulate, deoarece nu au mentenanța făcută.

Este un protest spontan. Este a treia zi de proteste la SCRL. Sunt o sumedenie de trenuri anulate, cel puţin Regio sunt foarte multe. Începând de astăzi (joi, n.r.) au început să anuleze şi InterRegio. CFR Călători este în culpă, atâta timp cât au un contract de mentenanţă expirat, un contract negociat pe toate compartimentele, care a fost validat, şi încearcă şi acum să tragă de timp. Tot nu au încheiat contractul de mentenanţă, cred că încearcă să ne păcălească, pentru că altă impresie nu am”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Ionel Savin, prim vicepreşedintele Sindicatului Naţional Solidaritatea 2012.


Comentarii Facebook