Accident pe Calea Baciului din Cluj! Trei oameni au fost raniti dupa ce un Opel a intrat in gardul unei farmacii VIDEO si FOTO

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 22.30, cand, din cauza vitezei, soferul unui Opel care venea pe Calea Baciului, dinspre Cluj-Napoca spre Zalau, a pierdut controlul volanului.

 

Conducatorul auto a intrat pe contrasens, a iesit de pe drum si s-a oprit in gardul farmaciei de la numarul 27, care apartine chiar presedintelui Colegiului Farmacistilor Cluj, Speranta Iacob.

 

Martorii de la fata locului spun ca masina s-a rotit de doua ori in aer din cauza vitezei, dupa care s-a izbit de gard, distrugandu-l. 

 

Toti pasagerii din Opel au fost raniti. Soferul si pasagerul din dreapta au fost transportati in stare grava la spital, iar pasagerul din spate a fost ranit usor. 

 

Pana in urma cu cateva minute traficul a fost blocat pe amblele sensuri. Politistii au dat acum drumul pe un fir si se circula alternativ pe ambele sensuri.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (00.00)

Circulatia a fost realuata pe ambele sensuri. la aceasta ora pe Calea Baciului se circula normal. 

 

 

Comentarii Facebook