Grădinile din zona ”La terenuri”, din Mănăștur, ”măcelărite” pentru a ridica blocuri - FOTO / Boc: Nu este nimic aprobat


UPDATE

Nu este nimic aprobat pentru constructie de blocuri. Dosarul este doar depus la Comisia de urbanism și încă nu a trecut de Comisia de urbanism. Probabil desfasoară actiuni de întreținere a proprietatii”, a declarat primarul Emil Boc.

În privinta Bazei Sportive ”La terenuri”, ”de anul trecut, asa cum ați putut observa in sedintele de Consiliu local, au fost parcurse toate procedurile legale, inclusiv exproprieri. Acum suntem în faza de licitație a executiei proiectului”, a mai spus Emil Boc.

------------------------------

Doua blocuri urmează să fie construite pe grădinile din zona ”La terenuri”, una dintre puținele oaze de verdeață din cartierul Mănăștur.

Mare păcat! Sunt distruse cu excavatorul grădinile de La Terenuri pentru blocuri într-un Mănăștur deja înghesuit. Zeci de copaci sunt excavați de proprietar. Sper ca Primăria să redimensioneze cât mai tare proiectul imobiliar, așa cum am cerut cu Asociația Societate Organizată Sustenabil S.O.S, astfel încât să reziste o parte din grădini, iar locul să nu fie ocupat complet de blocuri. Dacă era după mine, nu autorizam aici niciun proiect imobiliar”, a precizat deputatul Adrian Dohotaru.

Culmea este că Primăria Cluj-Napoca ar fi putut cumpăra sau expropria suprafața ce este acum ”măcelărită” și să redea spațiul oamenilor, dar nu a făcut asta. Nu a amenajat nici păcat parcul promis de mult timp pe spațiul de lângă, unde este baza ”La Terenuri!”.

Exact acum un an, primarul Emil Boc se lăuda și publica pe Facebook primele randări ale viitoarei zone de agrement  ”La Terenuri” Mănăștur, conform studiului de fezabilitate preliminar. De atunci, liniște totală pe domeniul public, dar constructorii privați s-au pus pe treabă.

Cum spune Primăria că va arăta baza sportivă ”La Terenuri”, din Mănăștur FOTO

Comentarii Facebook