Gore in fata instantei: La UPU este o banda care ucide oameni si care urma sa ma omoare


Gore, pe numele lui adevarat Marius David, a socat din nou si in fata instantei, spunand ca a scos cutitul la UPU pentru ca acolo este o banda care ucide oameni. "Eram in legitima aparare", a spus Gore.

Din cauza acestor afirmatii, procurorul Nicolae Moldovan a cerut o noua expertiza psihiatrica, care urmeaza sa fie efectuata la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a vedea daca Gore este in deplinatatea facultatilor mintale.

"Daca va avea discernamant atunci va fi judecat pentru tentativea la omor calificat, daca nu, atunci va fi internat in Spitalul de Boli Mintale de la Schei, unde sunt internate toate persoanele care au comis infractiuni grave, dar nu au discernamant", a afirmat procurorul.

In fata judecatorilor, Gore a spus ca sunt unele bande care vor sa il omoare si ca cele doua sotii ale lui sunt urmarite de interlopi. "Inculpatul a sustinut ca, de mai multe luni de zile, o banda organizata il urmareste pe el si pe cele doua sotii ale lui. Mai mult, o banda de taximetristi l-ar fi santajat pe Gore in legatura cu mai multe firme porno in care ar aparea sotiile lui. A mai sustinut ca cele doua sotii ar fi fost in bordel si acum ar fi fost santajat pentru acest lucru", au mai precizat anchetatorii.

Gore a spus ca luni, cand a fost la UPU, si-a vazut una dintre sotii in timp ce era transportata moarta. Anchetatorii precizeaza ca toate aceste afirmatii sunt total desprinse de realitate. "Ne-a mai spus ca cineva i-a spus la ureche ca la UPU exista o banda care se ocupa de uciderea oamenilor si ca urmeaza sa il omoare si pe el. Asta pare a fi ideea fixa de la care a pornit sa comita infractiunea", mai spune procurorul.

Gore a injunghiat de doua ori, in biceps si cutia toracica, un brancardier de la UPU Cluj, marti dimineata, in jurul orei 5.30. Interlopul a fugit cu cutitul prin sectia de urgenta, provocand panica in randul medicilor si a asistentilor.

Gore s-a prezentat la UPU luni seara si a acuzat dureri la abdomen si a fost supus unui tratament. Cel mai probabil, interlopul s-a drogat cu plante etnobotanice.

 

Vezi si...

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Gore a fost arestat pe 29 de zile! Interlopul clujean este cercetat pentru tentativa de omor! VIDEO

Comentarii Facebook